Historie

Historie

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at den vietnamesiske bådflygtning, 41-årige Allan Huynh, skulle åbne restaurant i Danmark, da han som 12-årig blev samlet op i Det Indiske Ocean af et fransk tankskib.

Mange års drømme blev til virkelighed, da Allan - der er restaurationsuddannet - i maj 2010 åbnede restaurant The Red Box i Store Kongensgade 42.

Historie

I kompagniskab med kokken Jin Wang indfører Allan gæsterne i et delikat, sundt, moderne fransk-asiatisk køkken, hvor retterne på menukortet har udgangspunkt i det klassiske franske brasseriekøkken og henter smagsnuancer fra asiatiske krydderier som  chili, hvidløg, stjerneanis, sort bønne og citrongræs.

Historie

Et eksempel på en 3-retters menu til kr. 329,- kunne være:

Forret: ("Fem små kinesere" (vores specialitet):)
Stegt torsks m/sortbønnesauce og mango
Grillet kongereje m/tamarind
Rejetoast m/sesam og sød chilisauce
Calamari frittes
Rejeovertrukket kammusling m/dressing af honning og lime

- fortsætter næste side -

Historie

Hovedret:
Confiteret andelår med blomme-/chilisauce
serveret med fennikel, østershatte, haricots dolique og pommes croquettes

Dessert:
TheRedBox dessert (4 desserter i een servering):
Rabarbertærte m/hvid choko og ribs
Te-is lavet af Earl Grey te
Ingefær creme brulee
Mørk chokoladekage m/hindbær

Historie

Maden serveres af smilende tjenere, der giver dig en korrekt betjening.
Indretningen er i kontrast til den hyggelige, personlige tone holdt i en stram stil med hvide duge, danske designmøbler og levende lys.

Et varmt velkommen i restaurant The Red Box – Københavns fransk-asiatiske fusionsrestaurant.

For yderligere oplysninger kontakt Allan på mobil 22 88 68 39